Levering & Diensten

Zand en grind

Schaafsma levert alle soorten zand: scherp-, vul-, drainage-, straat- en vloerzand. Levering geschiedt naar believen los gestort of in silo�s, maar ook bigbag�s van 0,5 of 1 m3 zijn mogelijk.
Grind en split is leverbaar in diverse soorten, kleuren en formaten, waarbij naast bulk ook kleinere hoeveelheden geleverd kunnen worden. Kom eens vrijblijvend langs om uw keuze te maken uit het ruime aanbod.


Grondwerken

Schaafsma beschikt over eigen materieel en personeel voor het professioneel afwerken van uw tuin of bedrijfsterrein. Daarbij kunt u denken aan spitten, slootgraven of het uitgraven van stallen (loopstallen, potstallen of loodsen). Verder kan Schaafsma uw terrein professioneel uitmeten met behulp van laserapparatuur.
Voor het verharden van uw terrein, paden en parkeerplaatsen zijn veel mogelijkheden. Zo levert en verwerkt het bedrijf onder andere gebroken puin. Daarbij worden desgewenst voorzieningen voor waterafvoer en rioleringen volledig ge�ntegreerd.


Sloopwerken

Wilt u uw kavel laten ruimen, dan bent u bij Schaafsma aan het juiste adres. Het bedrijf is gespecialiseerd in het slopen van woningen en bedrijfsgebouwen en zorgt door volledige afvoer van alle sloopmaterialen voor een goed geruimde kavel. Het afgevoerde losse sloopmateriaal wordt door het bedrijf in de eigen sorteerhal zorgvuldig gescheiden en verder vervoert naar diverse verwerkers. Daarmee wordt de belasting van het milieu zo laag mogelijk gehouden.


Containers

Voor het afvoeren van bijvoorbeeld groenafval, bouw- en sloopafval, schoon puin en schoon hout levert Schaafsma containers van 6m3 tot 35 m3. De containers worden bij u geplaatst en na de afgesproken periode weer afgevoerd. Daarbij kunt u ervoor kiezen zelf het afval reeds (deels) te scheiden.

Onderstaand kunt u per afvalstof onze acceptatievoorwaarden vinden. Containers van 6m3 t/m 15 m3 mogen maximaal 30 cm boven de rand beladen worden. Containers van 20 m3 t/m 35 m3 mogen alleen vlak vol beladen worden. Wanneer een container overbeladen is kan de chauffeur de container weigeren. Dit in verband met de veiligheid van onze chauffeurs en alle andere weggebruikers.


Machinaal straat- en tegelwerk

Machinaal straten wordt steeds meer toegepast. Op deze moderne wijze worden vooral verhardingen van wegen en pleinen en grotere terreinen gerealiseerd. Ook hierbij worden desgewenst voorzieningen voor waterafvoer en rioleringen volledig ge�ntegreerd.


Gladheidbestrijding

Gedurende de winterperiode verzorgt Schaafsma in opdracht van de provincie de gladheidbestrijding door middel van het strooien van zout en het sneeuwvrij maken van wegen en terreinen. Ook aan u als particulier, woningstichting of bedrijf kan Schaafsma deze gladheidbestrijdingsdiensten leveren.