Infra

 

Met tientallen jaren ervaring biedt Schaafsma een omvangrijk pakket aan werkzaamheden op het gebied van infra aan. Zo houden wij ons bijvoorbeeld bezig met het bouwrijp maken van bouwlocaties, voeren wij grondwerk uit in tuinen en plantsoenen, leggen wij rioleringen aan, voeren wij straatwerk uit en maken wij sleufsilo’s e.d. met betonelementen. Heeft u een speciale wens? Schaafsma helpt u graag met het vinden van een oplossing.

 

Grondverzet

Grondwerk is precisiewerk. Je moet bijvoorbeeld rekening houden met de juiste diepte en opbouw. Daarnaast liggen er talloze kabels, leidingen en buizen in de grond waar zorgvuldig mee om moet worden gegaan. Schaafsma beschikt over diverse kranen om voor elke klus op de meest efficiënte manier te werk te gaan. Zo hebben wij grote mobiele kranen, om snel veel grond te kunnen verzetten. Maar wij beschikken ook over diverse minikranen, zodat we preciezer kunnen graven en ook de kleinere locaties kunnen bereiken. Daarnaast beschikken wij over geavanceerd laser apparatuur om zo nauwkeurig mogelijk te werk te kunnen gaan.

Rioleringen

Bouwt u een huis of bedrijfspand en moet er nieuwe riolering aangelegd worden? Schaafsma staat graag voor u klaar. Ook wanneer u problemen ondervindt met uw huidige riolering lossen wij dit graag voor u op. Wij voeren het grondwerk uit, leveren geschikt riolerings- materiaal, sluiten alles netjes voor u aan en maken de sleuven vervolgens weer voor u dicht. Ook wanneer u bijvoorbeeld wateroverlast heeft in uw tuin bent u bij Schaafsma aan het juiste adres. Onze medewerkers hebben veel ervaring met het aanleggen van drainage in tuinen of bijvoorbeeld paardenbakken.

Straatwerk

Of het nou gaat om een groot bedrijventerrein of een kleine oprit naast het huis, Schaafsma voert het straatwerk in beide gevallen graag voor u uit! Wij bieden u als klant het totaal pakket aan als het gaat om straatwerk. Allereerst leveren wij menggranulaat als funderings- laag, wat wij zelf produceren op onze locatie in Oosterwolde. Daarna maken wij hier bovenop een zandpakket en dit wordt goed verdicht en aan getrild. Met geavanceerd apparatuur wordt de zandbaan vervolgens geprofileerd zodat er op een uitstekende ondergrond gestraat kan worden. Heeft u nog geen stenen of klinkers uitgezocht? Ook hier kan Schaafsma wat voor u in betekenen. Wij straten zowel met de hand als machinaal. Vooral bij grotere oppervlakten wordt gebruik gemaakt van een (mini)kraan zodat er machinaal gestraat kan worden.

 

Heeft u vragen of wilt u graag een offerte ontvangen voor een bepaalde klus? Neem dan contact met ons op!