Sloopwerk

Slopen is een vak. Het vereist technische kennis, deskundigheid en noodzakelijk inzicht. Schaafsma heeft jarenlange ervaring met sloopwerk. Wij richten ons op het slopen van huizen, bedrijfspanden, winkels maar ook het slopen van een tuinhuisje, muurtje of schutting behoort tot de mogelijkheden. Kortom met Schaafsma heeft u een vakkundige en zeer betrouwbare sloper voor uw project.


Expertise

Vaak denkt men dat slopen een eenvoudige klus is. Toch komt er heel wat bij kijken om een sloopklus zo veilig, zorgvuldig en met zo min mogelijk overlast voor de omwonenden en betrokkenen te voltooien. Hiervoor beschikt Schaafsma over zeer ervaren en vakkundige medewerkers en moderne en geavanceerde machines. Voordat wij overgaan tot slopen wordt eerst kritisch de situatie bekeken om ervoor te zorgen dat alles veilig en naar wens verloopt.

Daarnaast verzorgt Schaafsma het complete plaatje. Het stopt niet bij het afbreken van het object, ook al het afval wat er ontstaat op de slooplocatie wordt opgeruimd en afgevoerd. Al het puin en steenachtig materiaal wordt naar onze locatie in Oosterwolde afgevoerd waar het gebroken wordt tot menggranulaat en op deze manier op nieuwe projecten weer bruikbaar is. Hout en bouw- en sloopafval wordt afgevoerd naar onze locatie in Appelscha waar het gesorteerd wordt zodat het vervolgens kan worden afgevoerd naar de eindverwerkers. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de sloop locatie schoon en opgeruimd opgeleverd wordt, zodat u met een schone lei aan een eventueel nieuwbouw project kunt beginnen.

 

Asbest

Heeft u een pand met een asbest dak of zijn er objecten binnenshuis waarin zich asbest bevindt? Ook hier weet Schaafsma raad mee! Wij werken samen met betrouwbare partners welke gespecialiseerd zijn in het saneren van asbest. Van te voren doen zij een asbestinventarisatie om te onderzoeken waar en hoeveel asbest er aanwezig is. Op basis hiervan wordt door ons een offerte opgesteld voor totaalsloop of alleen de te saneren asbest objecten. Ook moet er van te voren een sloopmelding gedaan worden en in sommige gevallen moet er een vergunning aangevraagd worden.

Wanneer de offerte door de klant geaccepteerd is, zorgen wij er eerst voor dat uw pand/object asbest vrij wordt. Dit wordt gedaan door een partnerbedrijf welke gecertificeerd is voor het verwijderen van asbest. Het asbest wat gesaneerd is wordt door deze partij in containers gedaan met daarin speciale asbestzakken. Op deze manier wordt alles veilig verpakt zodat er geen gezondheidsrisico’s meer kunnen optreden. Vervolgens voeren wij de container met daarin het verpakte asbest af naar een daarvoor geschikte stortplaats. Wanneer al het asbest verwijderd is, wordt uw pand/object door een onafhankelijke partij vrijgegeven (asbest vrij verklaard). Is het pand asbest vrij verklaard? Schaafsma zorgt er dan voor dat de rest van het pand afgebroken wordt en dat alle ontstane afvalstoffen opgeruimd en afgevoerd worden.


Vrijblijvende offerte

Heeft u een pand of object wat u graag gesloopt wil hebben? Neem dan contact met ons op! Wij komen graag bij u langs om de situatie te bekijken en stellen daarna geheel vrijblijvend een offerte voor u op.